نمایه نویسندگان

آ

  • آجورلو، سارا بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • آقاجان زاده سورکی، سارا ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]

ا

  • ابراهیمی، مریم بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]
  • اخوان مهدوی، سحر اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • ایرجی، آیدا پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]
  • اسدی امیرآبادی، علیرضا بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]
  • اسکندری، محمد هادی بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • اشرفی یورقانلو، رقیه بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • اصغری قاجاری، محسن سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • اعرابی، اعظم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 89-101]
  • اعلمی، مهران تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • اعلمی، مهران اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • الهامی راد، امیر حسین بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • امیری، سید سهیل تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 147-157]
  • انصاری، سارا استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]

ب

  • باقری کیا، هانیه تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 43-55]
  • برزگر قاسمی، محمد بررسی ویژگی‌های فیزیکو مکانیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان حاوی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره پوست سبز پسته [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 71-87]
  • بیرقی طوسی، شهرام بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]
  • بصیری، علیرضا تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 43-55]
  • بقایی، هما بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • بقائی، هما مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • بلندی، مرضیه بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • بهمنی، منوچهر بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]

پ

  • پاشازاده، بهرام بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • پیروزی فرد، مهلا بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • پورجاجی، فاطمه تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • پورسعید، مهشید ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]
  • پورقنبری، غلامحسین پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]
  • پورمحمدی، کیانا تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]
  • پورمحمدی، کیانا پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]

ت

  • تدینی، مهرنوش بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفیت پخت و میزان فلزات سنگین (سرب و کادمیم) برنج چمپا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 133-150]

ج

  • جبلی جوان، اشکان مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • جعفری، سید مهدی اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • جعفری، سید مهدی سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • جعفری، سید مهدی مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • جعفریان، سارا اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]
  • جعفرپور، درنوش بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]
  • جمالی فرد، راضیه بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]

ح

  • حاج نجاری، حسن بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • حبیب پور، پریسا استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]
  • حداد خداپرست، محمدحسین تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • حداد خداپرست، محمد حسین تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • حسینی، ُسید ابراهیم شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]
  • حسینی، سید سجاد بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]

خ

  • خمیری، مرتضی غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]

د

  • درخشیده، مهسا بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]

ر

  • رجبی، حمید مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • ریحانی پول، سهیل مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]
  • رحیمی، سمیه بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]
  • رحمان، علی رضا شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]
  • رحمانی، کورش اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • رضایی، راحیل تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 147-157]
  • رضوی، سید محمد علی بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]
  • رضوی مجد، ملکه بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]
  • رمضان، یوسف بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • رنجبر، منیره تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]
  • روزبه نصیرایی، لیلا اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]
  • رئوفی جهرمی، لیلا پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]

ز

  • زند، نازنین بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]

س

  • سپهری، روح انگیز تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • سیدآبادی، محمدمهدی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]

ش

  • شاد، احسان تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]
  • شاهوی، محمدحسن بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • شرایعی، پروین بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • شهیری طبرستانی، هدی تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • شهیری طبرستانی، هدی ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]

ص

  • صابریان، علی تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • صادقی، علیرضا غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • صالحی، ماه طلا غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • صحرایی اردکانی، علی پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]

ض

  • ضیایی فر، امان محمد اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • ضیائی فر، امان محمد اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]

ط

  • طاهری، شکوفه شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]
  • طباطبایی یزدی، فریده تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]

ع

  • عابدی، الهه تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]
  • عابدی، الهه پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]
  • عالیشاهی، علیرضا مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]
  • عباسی، حبیب اله اثر روش ترکیبی امواج مایکروویو- هوای‏ گرم تحت پیش‏تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک‏کردن میوه مورد [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 125-138]
  • عباسی، هاجر بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]
  • عطایی، پریسا بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]
  • عمادزاده، بهاره بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • عمادزاده، بهاره مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]

ف

  • فیضی، جواد مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]

ق

  • قراچورلو، مریم بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]
  • قربانی، محمد سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • قربانی، محمد مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • قربانی، محمد غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • قوامی، مهرداد بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]
  • کاشانی نژاد، مهدی تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • کاشانی نژاد، مهدی اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]
  • کاظمینی، حمید رضا بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • کیایی فر، سپیده تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]
  • کریمی، صفورا اثر روش ترکیبی امواج مایکروویو- هوای‏ گرم تحت پیش‏تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک‏کردن میوه مورد [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 125-138]
  • کفیلی، تیوا بررسی ویژگی‌های فیزیکو مکانیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان حاوی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره پوست سبز پسته [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 71-87]

گ

  • گلی، محمد تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • گیلانی، عبدالعلی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفیت پخت و میزان فلزات سنگین (سرب و کادمیم) برنج چمپا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 133-150]
  • گلمکانی، محمد تقی بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • گلی موحد، غلامعلی بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]

ل

  • لایقی نیا، نرگس اثر روش ترکیبی امواج مایکروویو- هوای‏ گرم تحت پیش‏تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک‏کردن میوه مورد [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 125-138]
  • لقمانی فر، سمیه اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]

م

  • محمدی، سلیمان اثر روش ترکیبی امواج مایکروویو- هوای‏ گرم تحت پیش‏تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک‏کردن میوه مورد [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 125-138]
  • مخانی، آرزو بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • میراب زاده اردکانی، مهران بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • مرادی، زینب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفیت پخت و میزان فلزات سنگین (سرب و کادمیم) برنج چمپا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 133-150]
  • میرحاج، فاطمه مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • میرزایی، حبیب الله اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • میرزایی، حبیب الله بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • مستقیم، تکتم بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]
  • مظاهری تهرانی، مصطفی تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • مظاهری کلهرودی، مونا بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • مقصودلو، یحیی سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • مقصودلو، یحیی بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • مقصودلو، یحیی اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • منافی دیزج یکان، مهناز تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • مهاجری، سید احمد مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • مهاجر خراسانی، سیما تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]

ن

  • ناطقی، لیلا بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]
  • نیاکوثری، مهرداد بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • نائیجی، بهاره بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • نوری، حمیدرضا اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]
  • نورافشان، نوشین بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]
  • نوروزی مبارکه، محسن بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]

و

  • ودائی، شیوا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 89-101]
  • وزیری زاده، امیر استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]
  • ولیزاده، هادی تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]

ه

  • همتی، هاله بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • همدمی، ناصر اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]

ی

  • یوسفی، عماد بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]